Skip to content
Vacature: Keukenmedewerker – 24 uur

Breng jij je creativiteit voor ontbijt & lunch gerechten in onze keuken tot bloei?

Geniet jij ook van het maken van ontbijt en lunch gerechten? Word je er blij van om dit te doen in een unieke watertoren? En heb je ervaring in de horeca? Dit is je kans. Bij Watertoren Bollenstreek zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Samen met ons team, dat bestaat uit collega’s die zich bezighouden met de operationele werkzaamheden en de organisatie van events, zorg je ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Zelfstandig leef jij je uit de in de keuken om het ontbijt en de lunch tot in de puntjes te verzorgen.

Dit ga je doen

  • Zelfstandig bereiden van ontbijt en lunch gerechten voor onze (vergader)gasten.
  • Het meewerken aan de afwas, zodat alles opgeruimd en schoon blijft.

Wat wij je bieden

  • Nieuwe, unieke werkplek middenin de Bollenstreek.
  • Moderne keuken met alle apparatuur die je nodig hebt.
  • De kans om jezelf verder tot bloei te laten komen.
  • Goed salaris.

Herken jij jezelf hierin?

Met passie voor het vak en een échte ondernemersmentaliteit weet jij op een creatieve manier de ontbijt en lunch gerechten die je zelf hebt samengesteld op tafel te zetten. Je bent opgeruimd, houdt makkelijk het overzicht en wordt enthousiast van het werken in een team. Dagelijks komen er gasten over de vloer om te vergaderen in een van onze vergaderzalen of voor een event. Jij weet als de beste hoe je de gasten ontvangt en hoe je ze op een klantvriendelijke manier behandelt. Met een proactieve en flexibele instelling vind jij het heerlijk om de uren te verspreiden op maandag t/m vrijdag (werktijden van 09:00-13:00 uur) en ben je bereid om incidenteel op zaterdag te werken. Op zondag ben je sowieso altijd vrij. Werkervaring in de horeca of events is een pré.

Watertoren Bollenstreek: “Een inspirerende plek voor iedereen”

Iedereen in de Bollenstreek heeft de watertoren in Hillegom weleens gezien. Het historische gebouw van ruim 45 meter hoog staat er al bijna 100 jaar. Vroeger zorgde de watertoren voor de opslag van water en regeling van de watertoren. Nu heeft het krachtige gebouw een nieuwe functie gekregen. De watertoren is nu toegankelijk voor iedereen en dé plek om te vergaderen, werken en voor events. In de watertoren geven wij graag iedereen een kans om te groeien. Wij hopen dat ieder bezoek aan Watertoren Bollenstreek de inspiratie en energie geeft om ontwikkeling tot bloei te laten komen.

Interesse? Solliciteer direct!

Lijkt het jou leuk om het team van Watertoren Bollenstreek te versterken? Leuk! Solliciteer direct door het onderstaande formulier in te vullen, dan nemen wij contact met je op.

Meer nieuws & inspiratie
Eindejaarsborrel

Een unieke eindejaarsborrel bij Watertoren Bollenstreek!

Het einde van het jaar nadert snel, en dat betekent tijd om samen met je…

Lees meer
FUTURE Event

Het FUTURE Event was een groot succes!

Afgelopen vrijdag 3 november vond het eerste brand new jongeren netwerkevent plaats in Watertoren Bollenstreek…

Lees meer

Vacature: Keukenmedewerker – 24 uur

Breng jij je creativiteit voor ontbijt & lunch gerechten in onze keuken tot bloei? Geniet…

Lees meer
team Future

Check out the FUTURE! Het netwerkevent voor jonge Bollenstrekers

Ben jij Bollenstreker, tussen de 18-35 jaar en heb jij zin in een gezellige vrijmibo…

Lees meer