Skip to content

Inspirerende & bijzondere
vergaderlocatie

Vergaderen in de watertoren

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in de Bollenstreek? Een locatie die centraal gelegen is en alles in huis heeft om de vergaderruimte af te stemmen op jouw wensen? Watertoren Bollenstreek heeft diverse vergaderruimtes beschikbaar. Het leuke is dat iedere ruimte een eigen thema en sfeer heeft. Zo kies je zelf welke ruimte het beste bij de vergadering past.

Bekijk de zalen
Flexibele vergaderlocatie

Bij Watertoren Bollenstreek heb je de optie om de vergaderruimte voor een hele of halve dag te huren. Daarnaast geef je bij de reservering makkelijk aan of je hier nog materialen of apparatuur bij nodig hebt. Wil je dat wij iets lekkers voor bij de koffie en thee regelen of de belegde broodjes uit onze barista verzorgen? Geen probleem! Met plezier verzorgen wij alles tot in detail en maken wij een passend voorstel.

Huur een vergaderruimte
Geef je vergadering een extra boost!

Met deze breaks kun je weer volledig opladen voor de rest van je vergaderdag. Kies voor avontuur met een e-scooter of mountainbike tour door de Bollenstreek, en ontdek daarnaast het prachtige duinlandschap van de Waterleidingduinen. Verken wat de Bollenstreek te bieden heeft in de nabijgelegen musea, geniet van een bier- of wijnproeverij, of volg een golfclinic bij golfclub Tespelduyn. Laat je motiveren tijdens de inspiratiesessie met sprekers als auteur Kevin Weijers en visionair architect Lars Bouwman.

Bekijk de brochure
Benieuwd naar de mogelijkheden voor
een vergadering of zakelijk event?
Volg @watertorenbollenstreek