Skip to content

Verhalen van
de watertoren

Waarde creëren

Na bijna 100 jaar heeft Watertoren Bollenstreek een nieuwe bestemming gekregen. “Waarde creëren”. Dat was de wens vanuit initiatiefnemer Ad Wijnhout voor de ontwikkeling van de voormalige watertoren van Hillegom.

Een team van specialisten heeft dit uitgewerkt van idee tot realisatie. Daarin is nauw samengewerkt met de gemeente, kennisinstellingen, partners en specialisten. In 2021 en 2022 is in ruim een jaar tijd de watertoren van Hillegom getransformeerd tot Watertoren Bollenstreek.

De verhalen van de watertoren

Alles in en rond Watertoren Bollenstreek heeft een verhaal. Verhalen die gekoppeld zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen omdat wij erin geloven dat deze doelstellingen bijdragen aan het creëren van waarde en een betere wereld. In het boek “Verhalen van de watertoren” hebben wij een groot deel van de verhalen vastgelegd. Wij hopen je hiermee en vele anderen te inspireren. Het boek is dynamisch, zodat we altijd blijven leren en ontwikkelen. Zo kunnen we nieuwe waardevolle verhalen toevoegen en blijft Watertoren Bollenstreek groeien en bloeien.

Ontvang de verhalen van de watertoren in je mailbox!

Wil jij de verhalen van de watertoren in je mailbox ontvangen? Laat hieronder je e-mailadres achter, dan sturen wij hem naar je toe.

Bij onze werkplekken is écht alles mogelijk. Benieuwd?
Volg @watertorenbollenstreek