Ga naar hoofdinhoud
Vergaderzaal Hollandse Duinen - 25 personen
Vergaderen in een rustige omgeving? Dat kan in vergaderzaal Hollandse Duinen. De duinen, het strand en de natuurlijke tinten vind je in deze vergaderzaal allemaal terug. Vanuit de vergaderzaal heb je prachtig uitzicht op de Bollenstreek en kijk je ook echt richting de duinen. In deze vergaderzaal vergader je met maximaal 25 personen.
Faciliteiten
Deze vergaderruimte heeft naast WiFi en een Whiteboard, ook faciliteiten die je optioneel nog toevoegt. Heb je aanvullende wensen? Alles is bespreekbaar.   Optionele faciliteiten
  • TV scherm voor presentaties
  • TV scherm met camera
Wil je deze zaal reserveren?
Arrangementen
Ontdek meer vergaderruimten
Header circulaire bloeiruimte

Circulaire bloeiruimte

Op zoek naar een plek waar je creatieve ideeën tot leven brengt, andere mensen ontmoet en op je eigen manier werkt? Daar hebben wij onze circulaire bloeiruimte op ingericht.
Bekijk zaal
Rijnland

Vergaderzaal Rijnland – 8 personen

Bij Rijnland werken ze iedere dag aan droge voeten en schoon water. Ook in de watertoren is en blijft water een belangrijke bron. Daarom staat deze vergaderzaal in het teken van Rijnland.
Bekijk zaal

Vergaderzaal Haarlemmermeer – 5 personen

Vergaderen in een ontspannen sfeer? In vergaderzaal Haarlemmermeer staan vijf lounge stoelen die hier zeker een bijdrage aan leveren.
Bekijk zaal
Klaar om te werken of vergaderen bij Watertoren Bollenstreek?