Skip to content

Vergaderen dicht bij het strand

Uniek vergaderen

Watertoren Bollenstreek is een inspirerende plek, centraal gelegen in de Bollenstreek en ligt vlak bij de kust van Zuid-Holland. Wij bieden je ruimte om te vergaderen, flexwerken of events te organiseren. Je kunt onze vergaderzalen huren voor een dagdeel, hele dag of meerdere dagen. Bij ons is alles bespreekbaar.

Ben je de hele dag aan het vergaderen en eraan toe om even lekker uit te waaien? Maak dan een heerlijke strand- of boswandeling. Binnen 20 minuten zit je aan het strand van Noordwijk of loop je door een bosrijke omgeving. Wij regelen alles van A tot Z, zo ook het vervoer heen, en terug naar de watertoren.

Bekijk de zalen
Ontdek de opties

In de watertoren zijn er verschillende vergaderzalen beschikbaar met elk een eigen thema. Zo kies je de ideale ruimte voor elke vergadering. We bieden vergaderzalen aan t/m 24 personen. Ook hebben wij nog een unieke collegezaal, vroeger de waterbak van de watertoren. Deze zaal is geschikt voor 50 personen.

Bij de vergaderzalen bieden wij verschillende arrangementen aan met o.a.:

  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Fruitschaal met vers fruit
  • (Gezonde) tussendoortjes
  • Vergadertools zoals smartboard, flipover, tool box en Wi-Fi
  • Gratis parkeren en laadpalen
  • Shuttle service vanaf Station Hillegom of Sassenheim.
Huur een vergaderruimte
Vergaderen in de watertoren

Wil jij vergaderen op een unieke locatie vlak bij de kust waar alles van A tot Z geregeld is? Kom dan vergaderen in de watertoren. Neem contact op voor alle mogelijkheden en de samenstelling van een vergaderarrangement op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor
een vergadering of zakelijk event?
Volg @watertorenbollenstreek