Ga naar hoofdinhoud
Vergaderzaal Het Dorp - 12 personen
In onze vergaderzaal Het Dorp komen de dorpen Lisse & Hillegom samen. Je hebt een uniek uitzicht over de bollenvelden en kijkt richting Hillegom. De vergaderzaal is sfeervol ingericht en alle meubelen die je ziet hebben een eigen verhaal. Er staan 2 tafels van hout uit de Bollenstreek waar 7 en 5 stoelen omheen staan. In totaal vergader je in deze zaal met maximaal 12 personen.
Faciliteiten
Deze vergaderruimte heeft naast WiFi en een Whitebord, ook faciliteiten die je optioneel nog toevoegt. Heb je aanvullende wensen? Alles is bespreekbaar.   Optionele faciliteiten
  • TV scherm voor presentaties
  • TV scherm met camera
Wil je deze zaal reserveren?
Arrangementen
Ontdek meer vergaderruimten
Header circulaire bloeiruimte

Circulaire bloeiruimte

Op zoek naar een plek waar je creatieve ideeën tot leven brengt, andere mensen ontmoet en op je eigen manier werkt? Daar hebben wij onze circulaire bloeiruimte op ingericht.
Bekijk zaal

Vergaderzaal Hollandse Duinen – 25 personen

Vergaderen in een rustige omgeving? Dat kan in vergaderzaal Hollandse Duinen. De duinen, het strand en de natuurlijke tinten vind je in deze vergaderzaal allemaal terug.
Bekijk zaal
Rijnland

Vergaderzaal Rijnland – 8 personen

Bij Rijnland werken ze iedere dag aan droge voeten en schoon water. Ook in de watertoren is en blijft water een belangrijke bron. Daarom staat deze vergaderzaal in het teken van Rijnland.
Bekijk zaal
Klaar om te werken of vergaderen bij Watertoren Bollenstreek?