Skip to content

Organiseer jouw eigen event in de watertoren

Reserveer voor 19 juli en ontvang 10% korting

Een inspirerende, centrale locatie voor een event? Bij Watertoren Bollenstreek ben je aan het juiste adres; Watertoren Bollenstreek biedt een unieke setting om samen te komen en workshops, kennissessies of presentaties te geven. De watertoren straalt karakter uit en inspireert door de excentrieke architectuur en de verschillende ruimtes.

Watertoren Bollenstreek biedt diverse faciliteiten om jouw event tot een succes te maken. Met verschillende ruimtes, zoals ruime vergaderzalen, de collegezaal of onze circulaire bloeiruimte, is er genoeg ruimte voor interactie en samenwerking. Daarnaast verzorgen wij ook een arrangement dat jullie voorziet van koffie, thee, snacks of een lunch, en zorgen wij voor de juiste, benodigde apparatuur. Zo kunnen jullie je concentreren op de inhoud van het event terwijl wij voor de rest zorgen.

Diverse ruimtes in de watertoren

De vergaderruimtes in de watertoren zijn geschikt voor alle soorten event. Elke ruimte heeft een eigen thema en sfeer. Op de vijfde verdieping vind je onze circulaire bloeiruimte. Deze ruimte is speels ingericht, om zo alle creativiteit te stimuleren. Twee verdiepingen hoger vind je onze collegezaal. Het centrale punt in de watertoren waar presentaties met een unieke beleving gegeven worden. Kortom, de watertoren biedt voldoende ruimte.

Gebruikmaken van de actie en
benieuwd naar de mogelijkheden
voor een zakelijk event?
Reserveer de hele watertoren & ontvang 10% korting
Volg @watertorenbollenstreek