Skip to content

Boost je ideeën met een heisessie bij Watertoren Bollenstreek

Alles in huis voor een geslaagde heisessie

Een inspirerende, centrale locatie voor je volgende heisessie? Bij Watertoren Bollenstreek ben je aan het juiste adres; Watertoren Bollenstreek biedt een unieke inspirerende setting voor jouw team om samen te komen, te brainstormen en tot nieuwe ideeën te komen. De watertoren straalt karakter uit en inspireert door de unieke architectuur en verschillende ruimtes. Ontdek de mogelijkheden!

Watertoren Bollenstreek biedt diverse faciliteiten om jouw heisessie tot een succes te maken. Met verschillende ruimte, zoals ruime vergaderzalen, de collegezaal of onze circulaire bloeiruimte, is er genoeg ruimte voor interactie en samenwerking. Daarnaast verzorgen wij ook een vergaderarrangement dat jullie voorziet van koffie, thee, snacks of een lunch, en zorgen wij voor de juiste en benodigde apparatuur. Zo kunnen jullie je concentreren op de inhoud van de heisessie terwijl wij voor de rest zorgen.

Bekijk de zalen
Kies de ruimte die past

De vergaderruimtes in de watertoren zijn geschikt voor alle soorten heisessies. Elke ruimte heeft een eigen thema en sfeer. Zo kies je de juiste sfeer voor jullie heisessie. Op de vijfde verdieping vind je onze circulaire bloeiruimte. Deze ruimte is speels ingericht, om zo alle creativiteit te stimuleren. Je vindt bijvoorbeeld in deze ruimte verschillende zitplekken, zoals krukken, zitzakken en zelfs een schommel. Alle creatieve ideeën die ontstaan, kun je kwijt op de whiteboard muur. Kortom, de watertoren biedt voldoende ruimte om met jouw team tot inspirerende, nieuwe ideeën te komen.

Huur een vergaderruimte
Organiseer een heisessie in de watertoren

De watertoren is centraal gelegen in de Bollenstreek, en dicht bij duin en strand. Daarnaast is onze locatie gemakkelijk te bereiken met het ov, de auto of natuurlijk de fiets.

Klaar voor nieuwe inspiratie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, of reserveer direct een ruimte.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor
een vergadering of zakelijk event?
Volg @watertorenbollenstreek