Skip to content

Huur een inspirerende vergaderlocatie in de watertoren

Kom vergaderen in de watertoren

Ben jij op zoek naar een unieke en inspirerende vergaderlocatie? Dan ben je bij Watertoren Bollenstreek aan het goede adres. Wij bieden verschillende vergaderzalen aan met elk een eigen thema, die je met onze vergaderarrangementen naar eigen wensen en behoeften reserveert. Goed om te weten: alle vergaderzalen hebben supersnelle Wi-Fi en een TV scherm. Verder is de locatie centraal gelegen en goed bereikbaar met het ov, op de fiets of met de auto.

Bekijk de zalen
Ontdek onze zalen

Vergaderzaal Hollandse Duinen – 24 personen

De vergaderzaal Hollandse Duinen is een rustige vergaderzaal in de tinten van de duinen en het strand. Vanuit deze vergaderzaal heb je een prachtig uitzicht op de Bollenstreek en kijk je uit op de duinen. Deze zaal is beschikbaar voor 24 personen.

Vergaderzaal Bollenstreek – 12 personen

Vanuit vergaderzaal Bollenstreek heb je uniek uitzicht over de bollenvelden en kijk je richting Keukenhof. In deze vergaderzaal krijg je energie van alle vrolijke kleuren en is er ruimte voor 12 personen.

Vergaderzaal Het Dorp – 10 personen

In deze vergaderzaal komen de sferen van Lisse en Hillegom samen. Met 10 personen vergader je in deze unieke vergaderzaal. Het Dorp beschikt over twee tafels, voor 6 en 4 personen.

Vergaderzaal Rijnland – 8 personen

In vergaderzaal Rijnland vergader je met maximaal 8 personen in een rustige sfeer met vrolijke tinten. Deze kamer is geïnspireerd op Rijnland, waar ze iedere dag werken aan droge voeten en schoon water. Bij de watertoren is ‘water’ dan ook een belangrijk thema. Wist je dat we bij de watertoren regenwater gebruiken om de wc’s door te spoelen?

Vergaderzaal Haarlemmermeer – 5 personen

Op zoek naar een vergaderruimte waar je in een ontspannen sfeer vergadert? Dan is vergaderzaal Haarlemmermeer écht iets voor jou. De zaal beschikt over 5 loungestoelen en heeft een uitzicht op de Bollenstreek.

Vergaderen bij Watertoren Bollenstreek

Bij de watertoren vind je de perfecte vergaderzaal op maat. Je bepaalt zelf of je een dagdeel komt, een hele dag of meerdere dagen. We bieden ook diverse arrangementen aan voor, tijdens en na de vergadering. Tussendoor even uitwaaien? Ga naar buiten voor een heerlijke strand- of boswandeling. De watertoren regelt alles van A tot Z en ontzorgt je compleet tijdens je verblijf bij ons. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Huur een vergaderruimte
Benieuwd naar de mogelijkheden voor
een vergadering of zakelijk event?
Volg @watertorenbollenstreek