Ga naar hoofdinhoud

Al vanaf 1925 een watertoren
met een verhaal

De trots van de Bollenstreek

Iedereen in de Bollenstreek heeft de watertoren in Hillegom weleens gezien. Het historische gebouw van ruim 45 meter hoog staat er al bijna 100 jaar. Vroeger zorgde de watertoren voor de opslag van water en regeling van de waterdruk. In de watertoren is zelfs een draagconstructie gebouwd om een waterreservoir van 660m3 te dragen. Initiatiefnemer Watertoren Bollenstreek heeft het krachtige gebouw een nieuwe functie gegeven. De watertoren is nu toegankelijk voor iedereen en dé plek om te vergaderen, werken en lunchen.

Een inspirerende plek
voor iedereen

De missie van Watertoren Bollenstreek is het bieden van een plek die toegankelijk is voor iedereen. Hiermee willen wij mensen, kennis en streek aan elkaar verbinden. In de watertoren geven wij graag iedereen een kans om te groeien. Wij hopen dat ieder bezoek aan Watertoren Bollenstreek de inspiratie en energie geeft om ontwikkeling tot bloei te laten komen.

Wat doe je in de watertoren?

Centrale ligging
& dichtbij Schiphol

Vanuit Watertoren Bollenstreek heb je een mooi uitzicht op de plaatsen in en rondom de Bollenstreek. Wist je dat je Schiphol niet alleen ziet vanuit de watertoren, maar dat je er ook binnen 20 minuten bent? Met deze centrale ligging is Watertoren Bollenstreek een bereikbare plek die makkelijk aan te rijden is. Dat maakt een meeting nóg leuker.

Meer over ons

Vacature: Keukenmedewerker – 24 uur

Breng jij je creativiteit voor ontbijt & lunch gerechten in onze keuken tot bloei? Geniet…

Lees meer
Header vergaderen

Vacature: Banqueting & events – flexibel

Droom jij van een (bij)baan in de banqueting en events? Kunnen we jou niet blijere…

Lees meer
Rondleiding reserveren

Kom op zaterdagen binnenkijken bij Watertoren Bollenstreek!

Tijdens het Keukenhof seizoen, wat duurt van donderdag 23 maart t/m zondag 14 mei, is…

Lees meer
Volg @watertorenbollenstreek