Skip to content
Boek nu een kleurrijk voorjaarsarrangement

Krijg jij ook helemaal zin in het voorjaar? Wij kunnen niet wachten! Prachtig uitzicht vanuit de watertoren op de bloeiende bollenvelden, het zonnetje dat naar binnen schijnt en lokale activiteiten waarmee je in no time veel van de Bollenstreek ziet. Om het voorjaar tot bloei te laten komen, hebben wij voor jouw bedrijf een kleurrijk voorjaarsarrangement samengesteld. Laat je inspireren en organiseer een vergadering, presentatie, lezing, heisessie of teamuitje bij Watertoren Bollenstreek.

Activiteiten, lunchen & vergaderen

Het voorjaarsarrangement bestaat uit een activiteit, lunch en vergadering. Je kiest zelf welke van de drie activiteiten de voorkeur heeft en in welke vergaderzaal jij het gezelschap al helemaal ziet zitten. De lunch verzorgen wij tot in detail en is altijd nog verder uit te breiden. Zo organiseer je snel een unieke beleving.

1. Kies jouw favoriete activiteit

  • Bij de Tulip Experience ervaar je dé ultieme lente=ervaring in de Bollenstreek. In het museum duik je de wereld van de tulp in en in de prachtige showtuin kijk je je ogen uit.
  • Tour door de Bollenstreek op een E-scooter of E-chopper! Dit is de ultieme manier om de charme van de Bollenstreek te ontdekken.
  • Liever de kleurrijke Bollenstreek verkennen vanaf het water? Boek dan een boottocht en geniet van dit perfecte uitje op het water!

2. Geniet van een heerlijke lunch

Ons luncharrangement “Bollenboeren” heeft voor iedereen iets lekkers. De lunch bestaat uit een verse jus & smoothie, soep van de dag en luxe belegde broodjes, en bieden we ook aan in de vorm van een picknickmand. Zo kun je het tijdens of na de activiteit gelijk nuttigen. Uiteraard is het arrangement nog uit te breiden en houden we rekening met dieetwensen

3. Voor welke vergaderzaal ga jij?

Nu hoef je alleen nog te kiezen van welke vergaderzaal jullie gebruik willen maken. Ga je voor een relaxte vergadering in vergaderzaal Haarlemmermeer of ben je met een grote groep en kies je voor vergaderzaal Hollandse Duinen? Op zoek naar een echt unieke ruimte? Ga dan voor de collegezaal in de waterbak!

Reserveer nu dit bloeiende voorjaarsarrangement

Hoe ziet jouw gekozen voorjaarsarrangement eruit? We maken met enthousiasme een voorstel op maat, dat helemaal bij de gelegenheid en het aantal personen past! Zo wordt het gegarandeerd een bloeiende dag bij Watertoren Bollenstreek. Bel of mail ons om het voorjaarsarrangement samen te stellen en te reserveren.

 

Download de flyer van het voorjaarsarrangement >

Meer nieuws & inspiratie
Open dagen Watertoren Bollenstreek

Een exclusief binnenkijkje in Watertoren Bollenstreek

Altijd al benieuwd geweest hoe de watertoren er nu van binnen uitziet? Goed nieuws: Vanaf…

Lees meer
Voorjaarsactie Watertoren Bollenstreek

Boek nu een kleurrijk voorjaarsarrangement

Krijg jij ook helemaal zin in het voorjaar? Wij kunnen niet wachten! Prachtig uitzicht vanuit…

Lees meer
FUTURE Bollenstreek

FUTURE event editie 2 ging sky high!

Afgelopen vrijdag 9 februari was de tweede editie van het FUTURE Bollenstreek event. Met spreekster…

Lees meer