Skip to content
Een exclusief binnenkijkje in Watertoren Bollenstreek

Altijd al benieuwd geweest hoe de watertoren er nu van binnen uitziet? Goed nieuws: Vanaf volgende week organiseren we op geselecteerde zaterdagen een open dag! Krijg een exclusief binnenkijkje in deze historische watertoren, een inspirerende plek voor iedereen.

De watertoren is een krachtig gebouw in de Bollenstreek. Na 96 jaar heeft dit gebouw een nieuwe functie gekregen. Het is nu een plek om te vergaderen in een van onze zalen, een plek om te flexwerken, andere ondernemers te ontmoeten en te groeien.

Kom langs in de watertoren

Tijdens het Keukenhof seizoen, van 23 maart t/m 14 mei, opent Watertoren Bollenstreek op geselecteerde zaterdagen haar deuren. Deze open dagen met elk een eigen thema wil je niet missen. Met activiteiten of special guests beloven het leuke en informatieve dagen te worden. Daarnaast geniet je bij ons barista café van een heerlijke kop koffie, thee of een broodje*. Welke zaterdag noteer jij alvast in je agenda?

Openingsdagen & -tijden

  • Zaterdag 23 & 30 maart
  • Zaterdag 6, 13 & 20 april
  • Zaterdag 4 mei

Let op: zaterdag 27 april zijn wij gesloten
De deuren zijn open van 10:00 – 16:00

Alles heeft een verhaal

Benieuwd naar meer? Boek een rondleiding en ontdek je alle verhalen over dit unieke en historische pand. Via onderstaand formulier boek je een rondleiding die je meeneemt door de hele toren. Van de geschiedenis tot het proces van de metamorfose, je komt alle ins en outs te weten. Zo voldoet de watertoren voldoet aan alle duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Alles wat je ziet in de watertoren heeft een verhaal, zo ook de tafels en stoelen waar je aan kunt werken. Op deze manier wordt er aan alles in de watertoren waarde gecreëerd.

Reserveer nu jouw plekje

Een rondleiding boek je voor €7,50 per persoon tussen 10:00 – 11:00 uur en 11:00 – 12:00 uur. Bij 10 personen gaat de rondleiding daadwerkelijk door en ontvang je een bevestiging per e-mail.

Houd onze website en socials in de gaten om op de hoogte te blijven van de aankomende open dagen. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op door te bellen naar 0252 – 25 20 21 of mail naar info@watertorenbollenstreek.nl

*Bij Watertoren Bollenstreek kun je alleen met pin betalen.

Meer nieuws & inspiratie
Open dagen Watertoren Bollenstreek

Een exclusief binnenkijkje in Watertoren Bollenstreek

Altijd al benieuwd geweest hoe de watertoren er nu van binnen uitziet? Goed nieuws: Vanaf…

Lees meer
Voorjaarsactie Watertoren Bollenstreek

Boek nu een kleurrijk voorjaarsarrangement

Krijg jij ook helemaal zin in het voorjaar? Wij kunnen niet wachten! Prachtig uitzicht vanuit…

Lees meer
FUTURE Bollenstreek

FUTURE event editie 2 ging sky high!

Afgelopen vrijdag 9 februari was de tweede editie van het FUTURE Bollenstreek event. Met spreekster…

Lees meer