Skip to content
Oktober-actie: Uitwaaien tussen het vergaderen door

Druk aan het vergaderen in een van onze vergaderruimtes en de behoefte om even lekker uit te waaien? De watertoren ligt perfect gelegen in de Bollenstreek en biedt een prachtige wandelomgeving. Onze vergaderruimte Hollandse Duinen is dan ook een ode aan de mooie natuur uit de omgeving. Met de natuurlijke tinten in deze zaal en het prachtige uitzicht op de Bollenstreek en in de verte de duinen, biedt dit een inspirerende ruimte voor nieuwe ideeën.

Ontdek de Bollenstreek

De Bollenstreek staat niet alleen bekend om de kleurrijke bollenvelden, maar ook om de prachtige natuur. Zo ben je binnen 20 minuten op het strand van Noordwijk. Een stukje verder rijden, maar ook zeker de moeite waard, vind je het het Nationaal Park Hollandse Duinen. Een uniek gebied waar duinen, veenweiden en bossen elkaar afwisselen. Je kunt hier verschillende wandelroutes lopen en écht even ontspannen tussen het vergaderen door.

Wandelschoenen mee, wij regelen de rest

Kom je in oktober vergaderen bij Watertoren Bollenstreek? Met onze oktober-actie combineer je de vergaderdag met een wandeling door de prachtige natuur van de Bollenstreek. Bij het boeken van een vergaderruimte regelen wij de taxi naar het strand, bos of de duinen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via info@watertorenbollenstreek.nl of 0252 – 25 20 21. We bespreken het graag!

Meer nieuws & inspiratie
Open dagen Watertoren Bollenstreek

Een exclusief binnenkijkje in Watertoren Bollenstreek

Altijd al benieuwd geweest hoe de watertoren er nu van binnen uitziet? Goed nieuws: Vanaf…

Lees meer
Voorjaarsactie Watertoren Bollenstreek

Boek nu een kleurrijk voorjaarsarrangement

Krijg jij ook helemaal zin in het voorjaar? Wij kunnen niet wachten! Prachtig uitzicht vanuit…

Lees meer
FUTURE Bollenstreek

FUTURE event editie 2 ging sky high!

Afgelopen vrijdag 9 februari was de tweede editie van het FUTURE Bollenstreek event. Met spreekster…

Lees meer