Skip to content
September-actie: Maak van een congres een bijzonder succes!

Op zoek naar een unieke locatie voor een congres? Organiseer het in Watertoren Bollenstreek! Op deze unieke locatie, in het hart van de Bollenstreek, inspireer jij jouw gasten en organiseer je een congres dat écht blijft hangen. De historische watertoren, een bekend landmark in de streek, is omgetoverd tot een moderne vergader- en eventlocatie en van alle gemakken voorzien.

Tot in de details geregeld

De watertoren is voorzien van alle benodigde faciliteiten om er een geslaagd congres van te maken. Daarbij regelen wij alles tot in detail. We verzorgen de hapjes en drankjes, en regelen alle nodige technische apparatuur. Met verschillende vergaderzalen voor verschillende capaciteiten, maakt de watertoren de geschikte locatie voor elk congres. Zo biedt de unieke collegezaal in de voormalige waterbak van de watertoren bijvoorbeeld ruimte voor 50 personen.

Profiteer nu van onze actie!

In de maand september staat er een leuke actie voor je klaar. Boek je de watertoren voor een hele dag? Dan krijg je 15% korting op de totale aanvraag! Neem vandaag nog contact op via info@watertorenbollenstreek.nl of 0252 – 25 20 21. We bespreken graag de mogelijkheden!

Meer nieuws & inspiratie
Open dagen Watertoren Bollenstreek

Een exclusief binnenkijkje in Watertoren Bollenstreek

Altijd al benieuwd geweest hoe de watertoren er nu van binnen uitziet? Goed nieuws: Vanaf…

Lees meer
Voorjaarsactie Watertoren Bollenstreek

Boek nu een kleurrijk voorjaarsarrangement

Krijg jij ook helemaal zin in het voorjaar? Wij kunnen niet wachten! Prachtig uitzicht vanuit…

Lees meer
FUTURE Bollenstreek

FUTURE event editie 2 ging sky high!

Afgelopen vrijdag 9 februari was de tweede editie van het FUTURE Bollenstreek event. Met spreekster…

Lees meer