Skip to content
Watertoren Bollenstreek wint de publieksprijs Rijnlandse Architectuurprijs 2023!

Woensdagavond 11 oktober vond de feestelijke uitreiking van de Rijnlandse Architectuurprijs 2023 plaats in Biopartner 5. De avond stond volledig in het teken van fascinerende architectuur. Wij zijn trots te delen dat Watertoren Bollenstreek de publieksprijs heeft gewonnen! Bijna 2600 mensen brachten hun stem uit op de negen genomineerde gebouwen, en het was een spannende strijd.

“Supertrots dat wij deze prijs in ontvangst mochten nemen. Een mooie waardering voor het hele team. Geweldig dat ons project zo wordt omarmd door het brede publiek. En vanuit de jury ook een prachtig compliment voor onder meer de wijze waarop wij de SDG’s hebben toegepast.” – Lars Bouwman, architect Watertoren Bollenstreek.

“Het team van Watertoren Bollensteek is heel blij en dankbaar voor deze publieksprijs! De prijs laat zien dat onze omgeving de watertoren omarmd. We kijken uit naar de mooie verbindingen die hier gelegd gaan worden!” – Steffanie Wijnhout, eventmanager Watertoren Bollenstreek

De manier waarop architect en opdrachtgever op praktische wijze en met veel bevlogenheid de SDG’s toepassen, bestempelt de jury als voorbeeldig.

De prijs is een mooie waardering voor architect Lars Bouwman en ons prachtige pand! Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het stemmen.  Samen werken we aan een bloeiende toekomst!

Bekijk hier het juryrapport en het verslag van de avond.

 

Meer nieuws & inspiratie
Open dagen Watertoren Bollenstreek

Een exclusief binnenkijkje in Watertoren Bollenstreek

Altijd al benieuwd geweest hoe de watertoren er nu van binnen uitziet? Goed nieuws: Vanaf…

Lees meer
Voorjaarsactie Watertoren Bollenstreek

Boek nu een kleurrijk voorjaarsarrangement

Krijg jij ook helemaal zin in het voorjaar? Wij kunnen niet wachten! Prachtig uitzicht vanuit…

Lees meer
FUTURE Bollenstreek

FUTURE event editie 2 ging sky high!

Afgelopen vrijdag 9 februari was de tweede editie van het FUTURE Bollenstreek event. Met spreekster…

Lees meer