Skip to content
Het FUTURE Event was een groot succes!

Afgelopen vrijdag 3 november vond het eerste brand new jongeren netwerkevent plaats in Watertoren Bollenstreek – Het FUTURE Event! Hét event dat geheel georganiseerd is door ondernemende jongeren uit de streek.

Inspirerende vrijmibo

Meer dan 80 jongeren kwamen op deze vrijmibo samen om met elkaar te connecten en elkaar te inspireren. Samen lieten ze zien dat de Bollenstreek bruist en leeft! Lissenaar Kevin Weijers nam de Bollenstreekgenoten mee in zijn motiverende verhaal met als boodschap: ontdek hoeveel er mogelijk is als je stopt met denken en start met doen. Als schrijver van het boek ’21 dagen niet klagen’, motiveert hij jongeren om anders naar hun werk en leven te kijken.

Laagdrempelige manier om te netwerken

De watertoren toverde zich om tot dé plek om op een laagdrempelige manier te netwerken. Jongeren konden via vragen uit de grabbelton op een leuke en originele manier met elkaar kennismaken. Een ideale gelegenheid om waardevolle connecties te maken met jonge, ondernemende leeftijdsgenoten uit de streek. Bezoeker Dannique Lubberts vertelt: “De locatie was tof en de ongedwongen sfeer is iets wat je op andere netwerkevenementen niet zo voelt. Komt denk toch doordat je met alleen maar leeftijdsgenoten bent. Ik heb een hoop ambitieuze mensen gesproken, ondernemers en mensen in loondienst. Dat geeft energie en inspiratie, en zorgt voor herkenning. De volgende editie ben ik er zeker bij!”

Ben jij er de volgende keer bij?

Team FUTURE heeft zin in de toekomst en blijft zich inzetten voor de verbinding en empowerment van jonge ondernemers, jong werkenden en jongeren die op zoek zijn naar een baan in de Bollenstreek. Dus… let’s check out the FUTURE! De volgende editie in 2024 staat al gepland op 9 februari. Ben jij erbij? Aanmelden voor de tweede editie kan nu al!

Meer nieuws & inspiratie
Eindejaarsborrel

Een unieke eindejaarsborrel bij Watertoren Bollenstreek!

Het einde van het jaar nadert snel, en dat betekent tijd om samen met je…

Lees meer
FUTURE Event

Het FUTURE Event was een groot succes!

Afgelopen vrijdag 3 november vond het eerste brand new jongeren netwerkevent plaats in Watertoren Bollenstreek…

Lees meer

Vacature: Keukenmedewerker – 24 uur

Breng jij je creativiteit voor ontbijt & lunch gerechten in onze keuken tot bloei? Geniet…

Lees meer
team Future

Check out the FUTURE! Het netwerkevent voor jonge Bollenstrekers

Ben jij Bollenstreker, tussen de 18-35 jaar en heb jij zin in een gezellige vrijmibo…

Lees meer