Skip to content
FUTURE event editie 2 ging sky high!

Afgelopen vrijdag 9 februari was de tweede editie van het FUTURE Bollenstreek event. Met spreekster Jalou Langeree barste deze gezellige vrijmibo van energie en inspiratie. Het was wederom fantastisch om te zien hoeveel jonge en ondernemende streekgenoten met elkaar hebben geconnect en geproost tijdens deze vrijmibo.

Kwetsbaarheid als kracht

Drievoudig kitesurfkampioen en Bollenstreker Jalou deelde haar verhaal van de absolute top(sportcarrière) naar het absolute persoonlijke dieptepunt. Jezelf vinden, herpakken, op waarde (leren) schatten en zelfliefde stonden daarbij centraal. Ze gaf het publiek mee dat je kwetsbaarheid juist je kracht is, en dat je jezelf daar niet door hoeft laten te beperken. Een goede peptalk voor persoonlijke groei en een hoop motivatie.

Deelnemer Cheryl vertelt: “De talk van Jalou was inspirerend en puur. Ik deel veel raakvlakken. Het was dus ontzettend fijn om hier (h)erkenning te voelen. Iemand die bijna hetzelfde pad heeft bewandeld, is goud waard. Dit was voor mij de eerste keer bij FUTURE Bollenstreek en ik denk niet de laatste. Het was fijn dat het zo laagdrempelig was.”

Ben jij er volgende keer ook bij?

Met de aankondiging van een nieuwe editie op 3 mei, belooft FUTURE Bollenstreek opnieuw een avond vol nieuwe inzichten, waardevolle connecties en gezelligheid te worden. Houd www.futurebollenstreek.nl in de gaten voor alle updates en zet 3 mei alvast met dikke letters in je agenda. Deze avond wil je niet missen!

Meer nieuws & inspiratie
Open dagen Watertoren Bollenstreek

Een exclusief binnenkijkje in Watertoren Bollenstreek

Altijd al benieuwd geweest hoe de watertoren er nu van binnen uitziet? Goed nieuws: Vanaf…

Lees meer
Voorjaarsactie Watertoren Bollenstreek

Boek nu een kleurrijk voorjaarsarrangement

Krijg jij ook helemaal zin in het voorjaar? Wij kunnen niet wachten! Prachtig uitzicht vanuit…

Lees meer
FUTURE Bollenstreek

FUTURE event editie 2 ging sky high!

Afgelopen vrijdag 9 februari was de tweede editie van het FUTURE Bollenstreek event. Met spreekster…

Lees meer