Skip to content
BBQ actie: Kom barbecueën bij Watertoren Bollenstreek

De zomer staat voor de deur, een goed moment om met je collega’s, netwerk of samenwerkingspartners het eerste halfjaar feestelijk af te sluiten. Kom gezellig barbecueën bij de watertoren! Op onze unieke locatie in Hillegom, in onze bloemrijke tuin, steken wij de BBQ voor jullie aan. Geniet van een heerlijk BBQ en drankenarrangement en maak er samen een gezellige middag/avond van!

Heerlijk genieten, wij regelen alles tot in detail

Tijdens de BBQ zorgt onze kok voor genoeg (vegetarische) hapjes voor iedereen. Natuurlijk geniet je hierbij ook van de bijgerechten zoals een stokbroodje en heerlijke verse salades. Daarnaast wordt het drinken volledig verzorgd met ons drankenarrangement. Kortom, wij regelen alles tot in detail en nemen alles uit handen.

Profiteer nu van onze BBQ actie

Watertoren Bollenstreek is niet alleen een unieke locatie voor jullie BBQ, het is ook heel centraal gelegen. Je bereikt de watertoren goed met het OV, de fiets of de auto. Parkeren bij de watertoren is gratis en voor elektrische auto’s zijn er zelfs laadpalen aanwezig.

Juli is onze BBQ maand, en daar komt een leuke actie bij kijken! Bij alle BBQ boekingen die in juli gepland staan, krijgt iedereen een heerlijk gratis welkomstdrankje van ons. Cheers!

Bespreek de mogelijkheden & reserveer direct

Komen jullie gezellig langs? Vraag een offerte aan door te bellen naar 0252 -25 20 21 of een e-mail te sturen naar info@watertorenbollenstreek.nl.

De BBQ is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen. Zijn er dieetwensen? Laat het ons weten! Dan houden wij hier uiteraard rekening mee.

Meer nieuws & inspiratie
Open dagen Watertoren Bollenstreek

Een exclusief binnenkijkje in Watertoren Bollenstreek

Altijd al benieuwd geweest hoe de watertoren er nu van binnen uitziet? Goed nieuws: Vanaf…

Lees meer
Voorjaarsactie Watertoren Bollenstreek

Boek nu een kleurrijk voorjaarsarrangement

Krijg jij ook helemaal zin in het voorjaar? Wij kunnen niet wachten! Prachtig uitzicht vanuit…

Lees meer
FUTURE Bollenstreek

FUTURE event editie 2 ging sky high!

Afgelopen vrijdag 9 februari was de tweede editie van het FUTURE Bollenstreek event. Met spreekster…

Lees meer