Skip to content
De bouwwerkzaamheden zijn officieel begonnen

Het is je misschien al opgevallen… op 1 mei zijn wij officieel met de bouwwerkzaamheden begonnen. In november hebben wij de circulaire sloopwerkzaamheden uitgevoerd, de eerste paal is in februari geslagen en nu is het tijd voor de realisatie van de bouwwerkzaamheden. Samen met onze partners maken wij van Watertoren Bollenstreek een inspirerende plek die toegankelijk wordt voor iedereen.

Oogsten van grondstoffen

Eind vorig jaar hebben wij alle grondstoffen en materialen uit de watertoren verzameld. Deze grondstoffen worden gebruikt voor de productie van nieuwe grondstoffen die wij bij de bouw weer gebruiken of in andere projecten worden toegepast. Ook de materialen hebben een nieuwe bestemming gekregen.

Bouwteam

De upcycling van Watertoren Bollenstreek wordt met verschillende partners uitgevoerd. Om alle bouwwerkzaamheden goed op elkaar af te stemmen, is er een bouwteam samengesteld. In dit bouwteam worden alle expertises vertegenwoordigd om het bouwproces efficiënt te laten verlopen.

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar het bouwproces en de ontwikkelingen van Watertoren Bollenstreek? Op onze website delen wij regelmatig updates. Natuurlijk kun je ons ook volgen via Instagram, Facebook of LinkedIn.

Meer nieuws & inspiratie
Open dagen Watertoren Bollenstreek

Een exclusief binnenkijkje in Watertoren Bollenstreek

Altijd al benieuwd geweest hoe de watertoren er nu van binnen uitziet? Goed nieuws: Vanaf…

Lees meer
Voorjaarsactie Watertoren Bollenstreek

Boek nu een kleurrijk voorjaarsarrangement

Krijg jij ook helemaal zin in het voorjaar? Wij kunnen niet wachten! Prachtig uitzicht vanuit…

Lees meer
FUTURE Bollenstreek

FUTURE event editie 2 ging sky high!

Afgelopen vrijdag 9 februari was de tweede editie van het FUTURE Bollenstreek event. Met spreekster…

Lees meer