Skip to content
Geef je vergadering een extra boost bij Watertoren Bollenstreek!

Op zoek naar een extra boost voor je vergaderdag bij Watertoren Bollenstreek? In onze uitgebreide brochure staat een scala aan mogelijkheden om je vergaderingen te boosten en jouw team te inspireren. Of je nu op zoek bent naar energieke breaks, inspiratiesessies of culturele uitstapjes? Wij hebben het allemaal voor je in petto.

Op avontuur door de Bollenstreek

Kies dan een e-scooter of mountainbike tour door de prachtige Bollenstreek voor een beetje avontuur. Geniet van de kleurrijke bloemenvelden, duinrijke omgeving en dorpjes. Of ga lekker aan de wandel in de Waterleidingduinen of op het strand. Laat de tour geheel op maat maken door ervaren en lokale gids Ingrid van Tourz.

Laat je inspireren door de verhalen uit de omgeving. Ontdek de geschiedenis en kunst in de nabijgelegen musea, zoals het LAM museum bij de Keukenhof. Of proef wat de Bollenstreek nog meer te bieden heeft tijdens een bier- of wijnproeverij.

Liever een actievere break? Sluit je dag energiek af met een bootcamp of ontdek jouw skills tijdens de golfclinic op golfbaan Tespelduyn. Hier krijgen jullie een clinic van een echte golfprofessional. Zin om een balletje te slaan?

Een extra dosis inspiratie

Onze unieke vergaderlocatie zorgt voor veel nieuwe inspiratie. Om te zorgen voor nóg meer frisse ideeën, bieden we inspiratiesessies aan met gerenommeerde sprekers. Neem bijvoorbeeld auteur Kevin Weijers, voormalig bondscoach Marc Lammers of visionair architect Lars Bouwman. Deze sessies motiveren en geven nieuwe inzichten. Zo gaan jullie gegarandeerd met een hoop nieuwe inspiratie en waardevolle kennis naar huis!

Voor welke break kies jij? Bij Watertoren Bollenstreek staan we klaar om je vergaderingen naar een hoger niveau te tillen en je team te inspireren. Bekijk de brochure en neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer nieuws & inspiratie
Open dagen Watertoren Bollenstreek

Een exclusief binnenkijkje in Watertoren Bollenstreek

Altijd al benieuwd geweest hoe de watertoren er nu van binnen uitziet? Goed nieuws: Vanaf…

Lees meer
Voorjaarsactie Watertoren Bollenstreek

Boek nu een kleurrijk voorjaarsarrangement

Krijg jij ook helemaal zin in het voorjaar? Wij kunnen niet wachten! Prachtig uitzicht vanuit…

Lees meer
FUTURE Bollenstreek

FUTURE event editie 2 ging sky high!

Afgelopen vrijdag 9 februari was de tweede editie van het FUTURE Bollenstreek event. Met spreekster…

Lees meer