Skip to content
Een uniek overleg op een unieke locatie

Op 2 juni hebben de raadsleden van Teylingen en gemeente Haarlemmermeer een gezamenlijke bijeenkomst gehad in de watertoren, om met elkaar in gesprek te gaan over bewegen tussen duin, bollen en polder. “Een uniek overleg op een unieke locatie” – Erik van der Peet (dagvoorzitter en raadslid Haarlemmermeer). Er werd nagedacht over de bereikbaarheid tussen de Noordelijke Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer. Doelen daarbij zijn het verbeteren van doorstroming, leefbaarheid en de verkeersveiligheid. Meer over de uitkomsten van deze bijeenkomst lees je hier.

De raadsleden kwamen bijeen in onze unieke collegezaal. Dagvoorzitter Erik van der Peet geeft aan, dat er onder andere gekozen is voor deze unieke locatie, ‘omdat de watertoren de ontwikkeling van karrenspoor met Blauwe tram tot regionale verkeersader immers van dichtbij heeft meegemaakt’.

Overleggen in onze collegezaal

In deelsessies gingen de deelnemers op een interactieve manier in gesprek. Onze collegezaal is hier de perfecte ruimte voor, je kunt hier namelijk gemakkelijk door de ruimte heen bewegen om met elkaar in gesprek te komen, maar er is ook ruimte om te kunnen presenteren. Daarnaast biedt onze collegezaal ruimte voor 50 personen.

De organiserende raadsleden kijken terug op een geslaagde bijeenkomst in een goede en open sfeer. Kom jij binnenkort ook vergaderen op deze unieke locatie?

Meer nieuws & inspiratie
Open dagen Watertoren Bollenstreek

Een exclusief binnenkijkje in Watertoren Bollenstreek

Altijd al benieuwd geweest hoe de watertoren er nu van binnen uitziet? Goed nieuws: Vanaf…

Lees meer
Voorjaarsactie Watertoren Bollenstreek

Boek nu een kleurrijk voorjaarsarrangement

Krijg jij ook helemaal zin in het voorjaar? Wij kunnen niet wachten! Prachtig uitzicht vanuit…

Lees meer
FUTURE Bollenstreek

FUTURE event editie 2 ging sky high!

Afgelopen vrijdag 9 februari was de tweede editie van het FUTURE Bollenstreek event. Met spreekster…

Lees meer