Skip to content
Bloemencorso 2022

Op zaterdag 23 april was eindelijk weer het grootste lentefeest van Nederland: het Bloemencorso! Dit jaar was extra bijzonder omdat het Bloemencorso haar 75e editie vierde. Met onze bloeiende toekomst in het verschiet, wilden wij het feestje dolgraag van dichtbij meemaken.

Watertoren Bollenstreek en Bloemencorso een perfecte match

Het doel van Watertoren Bollenstreek is om mensen en bedrijven inspiratie en energie te geven om zo ontwikkeling tot bloei te laten komen. Vanuit die missie leek het ons prachtig om deel te nemen aan hét bloeiende evenement van de Bollenstreek; het Bloemencorso. En dat is gelukt! Met een groot praalstuk op onze nieuwe auto reden we vol trots mee in de 42 kilometer lange tocht.

Kleurrijke inspiratie

Het was voor ons dan ook een eer om mee te rijden tussen alle fleurige praalwagens en auto’s. Traditiegetrouw reed de stoet van Noordwijk door alle bollengemeenten en eindigde in de bloemenstad Haarlem. Op die manier konden we mooi het publiek vragen of ze binnenkort met ons mee bloeien. Watertoren Bollenstreek wordt dé plek van bloei en inspiratie in het hart van de Bollenstreek.

Aanstekelijke energie

Wat was het prachtig om vanuit de stoet zoveel vrolijke toeschouwers te zien. Dat gaf echt energie! Het was mooi weer en de zon op alle praalwagens maakte het allemaal nog vrolijker en kleurrijker. De onderstaande foto’s geven impressie van de geslaagde Bloemencorso.

Reserveren

Wil je meer weten? Of al een ruimte reserveren in de watertoren? Neem contact met ons op of plaats vanaf 1 september direct een reservering.

Meer nieuws & inspiratie
Open dagen Watertoren Bollenstreek

Een exclusief binnenkijkje in Watertoren Bollenstreek

Altijd al benieuwd geweest hoe de watertoren er nu van binnen uitziet? Goed nieuws: Vanaf…

Lees meer
Voorjaarsactie Watertoren Bollenstreek

Boek nu een kleurrijk voorjaarsarrangement

Krijg jij ook helemaal zin in het voorjaar? Wij kunnen niet wachten! Prachtig uitzicht vanuit…

Lees meer
FUTURE Bollenstreek

FUTURE event editie 2 ging sky high!

Afgelopen vrijdag 9 februari was de tweede editie van het FUTURE Bollenstreek event. Met spreekster…

Lees meer