Ga naar hoofdinhoud
Bloemencorso 2022

Op zaterdag 23 april was eindelijk weer het grootste lentefeest van Nederland: het Bloemencorso! Dit jaar was extra bijzonder omdat het Bloemencorso haar 75e editie vierde. Met onze bloeiende toekomst in het verschiet, wilden wij het feestje dolgraag van dichtbij meemaken.

Watertoren Bollenstreek en Bloemencorso een perfecte match

Het doel van Watertoren Bollenstreek is om mensen en bedrijven inspiratie en energie te geven om zo ontwikkeling tot bloei te laten komen. Vanuit die missie leek het ons prachtig om deel te nemen aan hét bloeiende evenement van de Bollenstreek; het Bloemencorso. En dat is gelukt! Met een groot praalstuk op onze nieuwe auto reden we vol trots mee in de 42 kilometer lange tocht.

Kleurrijke inspiratie

Het was voor ons dan ook een eer om mee te rijden tussen alle fleurige praalwagens en auto’s. Traditiegetrouw reed de stoet van Noordwijk door alle bollengemeenten en eindigde in de bloemenstad Haarlem. Op die manier konden we mooi het publiek vragen of ze binnenkort met ons mee bloeien. Watertoren Bollenstreek wordt dé plek van bloei en inspiratie in het hart van de Bollenstreek.

Aanstekelijke energie

Wat was het prachtig om vanuit de stoet zoveel vrolijke toeschouwers te zien. Dat gaf echt energie! Het was mooi weer en de zon op alle praalwagens maakte het allemaal nog vrolijker en kleurrijker. De onderstaande foto’s geven impressie van de geslaagde Bloemencorso.

Reserveren

Wil je meer weten? Of al een ruimte reserveren in de watertoren? Neem contact met ons op of plaats vanaf 1 september direct een reservering.

Meer nieuws & inspiratie

Vacature: Keukenmedewerker – 24 uur

Breng jij je creativiteit voor ontbijt & lunch gerechten in onze keuken tot bloei? Geniet…

Lees meer
Header vergaderen

Vacature: Banqueting & events – flexibel

Droom jij van een (bij)baan in de banqueting en events? Kunnen we jou niet blijere…

Lees meer
Rondleiding reserveren

Kom op zaterdagen binnenkijken bij Watertoren Bollenstreek!

Tijdens het Keukenhof seizoen, wat duurt van donderdag 23 maart t/m zondag 14 mei, is…

Lees meer
Business Breakfast Paaseditie

Schuif jij aan bij ons Business Breakfast – Paaseditie?

Lijkt het jou leuk om samen met zakenrelaties te brainstormen, vergaderen of bij te praten…

Lees meer