Ga naar hoofdinhoud
Bloemencorso 2022

Op zaterdag 23 april was eindelijk weer het grootste lentefeest van Nederland: het Bloemencorso! Dit jaar was extra bijzonder omdat het Bloemencorso haar 75e editie vierde. Met onze bloeiende toekomst in het verschiet, wilden wij het feestje dolgraag van dichtbij meemaken.

Watertoren Bollenstreek en Bloemencorso een perfecte match

Het doel van Watertoren Bollenstreek is om mensen en bedrijven inspiratie en energie te geven om zo ontwikkeling tot bloei te laten komen. Vanuit die missie leek het ons prachtig om deel te nemen aan hét bloeiende evenement van de Bollenstreek; het Bloemencorso. En dat is gelukt! Met een groot praalstuk op onze nieuwe auto reden we vol trots mee in de 42 kilometer lange tocht.

Kleurrijke inspiratie

Het was voor ons dan ook een eer om mee te rijden tussen alle fleurige praalwagens en auto’s. Traditiegetrouw reed de stoet van Noordwijk door alle bollengemeenten en eindigde in de bloemenstad Haarlem. Op die manier konden we mooi het publiek vragen of ze binnenkort met ons mee bloeien. Watertoren Bollenstreek wordt dé plek van bloei en inspiratie in het hart van de Bollenstreek.

Aanstekelijke energie

Wat was het prachtig om vanuit de stoet zoveel vrolijke toeschouwers te zien. Dat gaf echt energie! Het was mooi weer en de zon op alle praalwagens maakte het allemaal nog vrolijker en kleurrijker. De onderstaande foto’s geven impressie van de geslaagde Bloemencorso.

Reserveren

Wil je meer weten? Of al een ruimte reserveren in de watertoren? Neem contact met ons op of plaats vanaf 1 september direct een reservering.

Meer nieuws & inspiratie
Opening Watertoren Bollenstreek

Feestelijke officiële opening Watertoren Bollenstreek

Bij Watertoren Bollenstreek is iets nieuws tot bloei gekomen. Nadat twee jaar geleden de bruikbare…

Lees meer

Start-ups laten groeien & bloeien

‘Samen creëren we een bloeiende toekomst’ is de slogan van ons die je misschien al…

Lees meer
Je kan vanaf nu online reserveren

Vanaf nu kun je reserveren!

De inrichting van de watertoren is nog niet helemaal klaar maar het duurt niet lang…

Lees meer
circulair regenwater

Zelfs het regenwater krijgt bij ons een circulaire functie!

Wat wij met regenwater doen? We vangen het op voor circulair gebruik en zorgen ervoor…

Lees meer