Skip to content
Start-ups laten groeien & bloeien

‘Samen creëren we een bloeiende toekomst’ is de slogan van ons die je misschien al regelmatig voorbij hebt zien komen. En misschien vraag je je daarbij af hoe we dat vormgeven? We kunnen je vertellen dat we momenteel druk bezig zijn met het opstellen van ons eigen programma speciaal voor start-ups. In dit programma willen we start-ups en ondernemers alle ruimte geven om elkaar te ontmoeten en te inspireren. We zeggen dan ook niet voor niets dat Watertoren Bollenstreek een plek is om te groeien en bloeien!

 

Ontwikkeling start-up programma

Naast alle taken rondom de upcycling en herinrichting van de watertoren, zijn wij nu ook bezig met de ontwikkeling van ons start-up programma. We ontwikkelen dit samen met een start-up en koppelen het aan de duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties, de Sustainable Development Goals (SDG’s). Het start-up programma willen we dan ook vooral richten op start-ups die bijdragen aan de SDG’s en een betere wereld.

 

Wat biedt ons start-up programma aan start-ups?

Wanneer je je straks aansluit bij ons start-up programma verbinden we jouw start-up met bedrijven die volop actief zijn in de duurzame sector en met de SDG’s bezig zijn. Denk hierbij aan de bedrijven AW GroepCopijnBollenbeton en Circulair West. De reden waarom we dit doen, is omdat je met elkaar kennis vergroot, je inspiratie opdoet en samen tot mooie innovaties kunt komen.

Ideeën voor het start-up programma

Zelf zijn we druk aan het brainstormen over mogelijke invullingen voor het start-up programma, maar we vinden het ook tof jij als meedenkt! Ideeën over hoe we onze zalen en ruimtes tot bloei kunnen laten komen zijn altijd welkom. Denk bijvoorbeeld aan lezingen over duurzame onderwerpen, inspirerende documentaires over nieuwe duurzame ontwikkelingen die op het grote scherm vertoond kunnen worden in de collegezaal. Of bijvoorbeeld brainstormsessies binnen een bepaald thema waarvoor jong en oud zich kunnen aanmelden, of creatieve hackatons om tot een innovatief idee te komen, onze Circulaire Bloeiruimte leent zich hier perfect voor! Daarbij is die ruimte ook heel erg geschikt om andere mensen te ontmoeten, brainstormsessies te houden en nieuwe ideeën tot groei en bloei te laten komen.

 

 

Wil je ons alvast laten zien wie je bent? Of wil je je interesse tonen om mee te doen met het programma? Laat het ons weten!

 

Vergaderzaal Amsterdamse Waterleidingduinen
Vergaderzaal Amsterdamse Waterleidingduinen
Vergaderzaal Hollandse Duinen
Vergaderzaal Rijnland
Vergaderzaal Haarlemmermeer
Collegezaal
Creatieve ruimte
Vergaderzaal Bollendorp
Vergaderzaal Bollenstreek
Bloeiruimte
Vergaderzaal Amsterdamse WaterleidingduinenVergaderzaal Hollandse DuinenVergaderzaal RijnlandVergaderzaal HaarlemmermeerCollegezaalCreatieve ruimteVergaderzaal BollendorpVergaderzaal BollenstreekBloeiruimte
Meer nieuws & inspiratie
Open dagen Watertoren Bollenstreek

Een exclusief binnenkijkje in Watertoren Bollenstreek

Altijd al benieuwd geweest hoe de watertoren er nu van binnen uitziet? Goed nieuws: Vanaf…

Lees meer
Voorjaarsactie Watertoren Bollenstreek

Boek nu een kleurrijk voorjaarsarrangement

Krijg jij ook helemaal zin in het voorjaar? Wij kunnen niet wachten! Prachtig uitzicht vanuit…

Lees meer
FUTURE Bollenstreek

FUTURE event editie 2 ging sky high!

Afgelopen vrijdag 9 februari was de tweede editie van het FUTURE Bollenstreek event. Met spreekster…

Lees meer