Skip to content
Vanaf nu kun je reserveren!

De inrichting van de watertoren is nog niet helemaal klaar maar het duurt niet lang meer voordat wij onze deuren openen. Je kunt vanaf nu al een vergaderzaal of werkplek reserveren voor september! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Bijzondere vergaderlocatie

Vanuit de watertoren heb je uniek uitzicht op de Bollenstreek en daar zijn we trots op! Daarom hebben we alle vergaderzalen in de Watertoren Bollenstreek gestyled binnen een uniek thema passend bij de omgeving en het uitzicht. Zo kan jij kiezen voor een zaal die past bij jouw bedrijf, het thema van jouw vergadering of een sfeer die je bijvoorbeeld aan jouw brainstormsessie wil geven.

Onze vergaderzalen

Wil je niet aan een lange tafel vergaderen maar op een relaxte manier vanuit een heerlijke loungestoel? Of wil je schommelen na een brainstormsessie om vervolgens weer tot nieuwe ideeën te komen terwijl je neerploft in een zitzak? Je ideeën op papier zetten aan een tekentafel of even in stilte een call houden in een belcel? Het kan allemaal. Afhankelijk van de grootte van jouw vergadergroep en het type vergadering heb je keuze uit diverse vergaderruimtes:

 

Brainstormen of presenteren

Naast onze vergaderzalen hebben we nog twee andere grote zalen die in het teken staan van groei & bloei:

De collegezaal bevat een audiovisueel scherm en is daarmee bijvoorbeeld geschikt voor als je een presentatie wil geven aan een groot publiek. Je kan hier ook een film te vertonen op een groot scherm onder een bijzondere sterrenhemel. Deze zaal heeft nog een uniek element wat de beleving van de zaal versterkt: de historische waterbak van de watertoren. De Circulaire Bloeiruimte is een creatieve zaal die erop ingericht is dat jij geïnspireerd wordt. Daarbij leent ze zich er perfect voor om andere mensen te ontmoeten, brainstormsessies te houden en nieuwe ideeën tot groei en bloei te laten komen.

 

Flexwerkplekken voor iedereen toegankelijk

Ook voor een individuele werkplek kan je bij Watertoren Bollenstreek terecht, we hebben flexwerkplekken die voor iedereen toegankelijk zijn. Hoe fijn is het om even een andere werkplek te hebben? Een werkplek waarbij je die ene dag in de week minder reistijd hebt, even niet thuis werkt of de rust vindt om te studeren. Of je nu een eigen bedrijf hebt, werkt bij een bedrijf of student bent. We hanteren vaste tarieven en hebben een strippenkaart. Zo maak jij zelf de keuze hoe vaak en hoe frequent je komt werken op een van de mooiste plekken in de Bollenstreek!

Online reserveren bij Watertoren Bollenstreek

Via ons online reserveringssysteem heb je de mogelijkheid om de beschikbaarheid van alle vergaderzalen in te zien. Daarnaast is het mogelijk om online een reservering te plaatsen en alle beschikbare zalen in één oogopslag te bekijken.

 

Watertoren Bollenstreek heeft alles in huis om de vergaderruimte af te stemmen op jouw wensen. Elk verhuur is maatwerk dus al jouw wensen zijn bespreekbaar. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Tot snel!

Vergaderzaal Amsterdamse Waterleidingduinen
Vergaderzaal Amsterdamse Waterleidingduinen
Vergaderzaal Hollandse Duinen
Vergaderzaal Rijnland
Vergaderzaal Haarlemmermeer
Collegezaal
Creatieve ruimte
Vergaderzaal Bollendorp
Vergaderzaal Bollenstreek
Bloeiruimte
Vergaderzaal Amsterdamse WaterleidingduinenVergaderzaal Hollandse DuinenVergaderzaal RijnlandVergaderzaal HaarlemmermeerCollegezaalCreatieve ruimteVergaderzaal BollendorpVergaderzaal BollenstreekBloeiruimte
Meer nieuws & inspiratie
Open dagen Watertoren Bollenstreek

Een exclusief binnenkijkje in Watertoren Bollenstreek

Altijd al benieuwd geweest hoe de watertoren er nu van binnen uitziet? Goed nieuws: Vanaf…

Lees meer
Voorjaarsactie Watertoren Bollenstreek

Boek nu een kleurrijk voorjaarsarrangement

Krijg jij ook helemaal zin in het voorjaar? Wij kunnen niet wachten! Prachtig uitzicht vanuit…

Lees meer
FUTURE Bollenstreek

FUTURE event editie 2 ging sky high!

Afgelopen vrijdag 9 februari was de tweede editie van het FUTURE Bollenstreek event. Met spreekster…

Lees meer